Osumnjičeni za porodično nasilje u Bijelom Polju bježeći od policije napravio karambol u saobraćaju
Foto:Antena M

Potjera od Bijelog Polja do Podgorice

Osumnjičeni za porodično nasilje u Bijelom Polju bježeći od policije napravio karambol u saobraćaju

25 -godišnji Bjelopoljac Nikola Kljajić glavni je akter prave filmske akcije koja se danas odvijala na putu od Bijelog Polja do Podgorice.

U Bijelom Polju je prijavljen zbog porodičnog nasilja. Prije nego što je policija došla, uspio je da pobjegne u pravcu Podgorice.

- Naime, službenici bjelopoljske policije su se postupajući po prijavi da je u toku porodično nasilje u porodičnoj kući, a koju između ostalog koristi N.K. (25) iz Bijelog Polja, uputili na lice mjesta. On se prije dolaska policajaca vozilom marke „Opel Vektra“ bjelopoljskih registarskih oznaka, koje je vlasništvo njegovog oca, velikom brzinom udaljio sa lica mjesta - saopštila je Uprava policije.

Efikasnom akcijom podgoričke policije  je uhapšen. Tokom bjekstva napravio je pravi karambol i prema informacijama iz policije prilikom jurnjave nastala je materijalna šteta na nekoliko službenih vozila i na sreću  nije bilo povrijeđenih lica.

"N.K. je kretanje vozilom nastavio prema Opštini Mojkovac, pa Opštini Kolašin, gdje je upravljajući vozilom velikom brziniom uspio da izbjegne policijske patrole pri tome ostvarujući kontakt sa nekoliko vozila. Službenici CB Podgorica su, postupajući po obavještenju o kretanju ovog lica, brzom akcijom uspjeli da zaustave vozilo kojim je upravljao N.K. i ovo lice privedu", saopštila je Uprava policije.

Kljajić je uhapšen a  konsultacije sa tužiocem u vezi sa kvalifikacijom ovog događaja su u toku, kao i policijska postupanja po prijavi kojom je on prijavljen za porodično nasilje.

 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.