Sudar dva aviona u toku pripreme za polijetanje, višemilionska šteta (VIDEO)
Foto: Screenshot

Aerodrom Ben-Gurion kod Tel Aviva

Sudar dva aviona u toku pripreme za polijetanje, višemilionska šteta (VIDEO)

Avion njemačkog prevoznika Germania sudario se danas prije polijetanja sa avionom izraelske kompanije El Al na pisti međunarodnog aerodroma Ben-Gurion kod Tel Aviva.

U incidentu niko nije povrijeđen, a putnici su napustili avione bezbjedno, saopštili su aerodromski zvaničnici, prenosi portal Harec.

Otvorena je istraga, a avioni će ostati van upotrebe dok se ona ne završi.

Letjelice su se sudarile djelovima repa i zaglavile se. Procjenjuje se da je šteta na avionima višemilionska.

Sumnja se da je osoba odgovorna za incident vozač šlepera koji je vodio nJemački avion sa terminala prema pisti, navode izraelski mediji.

Izraelski avion trebalo je da poleti za Rim, a njemački za Berlin.


 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.