Kontrolisano 7 bezbjednosno interesantnih lica, pronađen spid
Ilustracija

Cetinje

Kontrolisano 7 bezbjednosno interesantnih lica, pronađen spid

Cetinjska policija je preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, sa akcentom na kontroli bezbjednosno interesantnih lica, kontrolisali sedam bezbjednosno interesantnih lica i tom prilikom pronašli i oduzeli opojnu drogu spid. Radi provjere oduzeto jedno putničko motorno vozilo.

Službenici OB Cetinje su, 27.marta kontrolisali sedam bezbjednosno interesantnih lica.

"Postupajući na osnovu operativnih saznanja, policijski službenici su kontrolisali R.S. (43), J.M. (30) i R.M. (25), i u dvorištu biblioteke „Durđe Crnojevića“ pronašli odbačen zamotuljak u kojem se nalazilo još pet zamotuljaka sa sadržajem materije za koju se sumnja da je sintentička opojna droga spid. Ovaj zamtuljak je, kako se sumnja, odbacio J.M. (30)", saopšteno  je Uprave policije.

Opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji će se nakon vještačenja izjasniti o kalifikaciji djela.

Službenici OB Cetinje su od bezbjednosno interesantnog lica R.S. radi provjera privremeno oduzeli putničko motorno vozilo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.