Bošković obradovao desetogodišnjeg Kristijana: Na jedan dan bio vojnik CG

Boluje od cerebralne paralize

Bošković obradovao desetogodišnjeg Kristijana: Na jedan dan bio vojnik CG

U kasarni "13. jul" u Nikšiću ministar odbrane Predrag Bošković sa svojim saradnicima danas je ugostio desetogodišnjeg Kristijana Radulovića dječaka oboljelog od cerebalne paralize.

Kristijan je imao jako veliku želju da upozna "glavnog vojnika" upravo ministra i jedan dan makar bude vojnik.

On je imao priliku da se upozna sa vojnim aktivnostima i zadacima jednog vojnika. Od ministra je dobio i zanimljive poklone koje će da čuva, a neke i da nosi jer je on sada, kako je rekao, vojnik.

1bedbb615043149eff134cce3d15ff891

Srećan ističe da je još jedna njegova želja ispunjena.

Za Kristijana je javnost čula u junu prošle godine kada su počele aktivnosti prikupljanja pomoći za njegovo liječenje na klinici „Live“ u Turskoj.

Nažalost, boravak na pomenutoj klinici nije donio očekivano poboljšanje, ali dječak i dalje svakodnevno trenira uvjeren da će jednoga dana prohodati.

“Narednih dana Kristijana očekuje još iznenađenja zahvaljujući ljudima dobre volje koji su se odazvali da, zajedno sa nama, obraduju našeg hrabrog dječaka i ispune mu još neke zelje“, poručili su iz “Izvora života”.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.