Remi fudbalera Crne Gore i Turske u Podgorici
Foto: AA

2:2 u prijateljskom meču

Remi fudbalera Crne Gore i Turske u Podgorici

Fudbalske reprezentacije Crne Gore i Turske remizirale su 2:2, u prijateljskom meču odigranom večeras u Podgorici.

Gosti su bolje počeli meč, uspostavili kontrolu na sredini terena i iz prve prave prilike poveli. Po lijevoj strani povukao je Kaldirim, lijepo centrirao, gdje je na drugoj strani ostao sam mladi napadač Rome, Under, koji je rutinski sproveo loptu u mrežu za 0:1. Igrao se 11. minut. 

Crna Gora je pokušavala da dođe do svoje igre, pokušavali su izabranici selektora Ljubiše Tumbakovića iz prekida da stignu do izjednačenja, ali bezuspješno.

Na drugoj strani, nakon kaznenog udarca sa nekih 25 metara, Turska je duplirala vođstvo. Igrao se 27. minut, centrirao je Čahlanoglu, najviši u skoku bio je Yokuslu, koji glavom postiže gol za 0:2. 

U posljednim trenucima prvog poluvremena Crna Gora je smanjila vođstvo gostiju. Tomašević je centirao sa lijeve strane, pronašao Ivanića, koji postiže gol glavom za 1:2. Bio je to prvi gol Ivanića u dresu Crne Gore. 

U nastavku, Crna Gora je priprijetila u 47. minutu, kada je Adam Marušić sa više od 20 metara šutira, ali je na pravom mjestu bio golman Turske Babacan. 

Nastavila je Crna Gora da napada u nastavku i to joj se isplatila. Rezervisa Mugoša je u 87. minutu najprije predriblao jednog turskog defanzivca, a nakon toga šutem sa 20 metara smjestio loptu u mrežu za 2:2. 

Do kraja meča, nije bilo većih prilika. 

Anadolija

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.