Zatvoreni vaterpolo bazen počinje sa radom
Foto: Kodex

U četvrtak

Zatvoreni vaterpolo bazen počinje sa radom

Zatvoreni vaterpolo bazen u sklopu SC „Morača“ počeće sa radom u četvrtak, 29. marta ove godine, kada na snagu stupa Cjenovnik usluga na gradskim bazenima na koji je Skupština Glavnog grada dala saglasnost na sjednci održanoj 16. marta.

"Podsjećamo da je shodno usvojenoj Odluci na zatvorenom gradskom bazenu besplatan ulaz  omogućen za djecu do 5 godina u pratnji roditelja, a za djecu starosti od 5-12 godina cijena ulaznice iznosi 1 euro, dok će odrasle osobe jedan sat korišćenja bazena koštati 2,5 eura", saopšteno je iz PG Biroa.

Vikend karta, koja uključuje dva ulaza po jedan sat tokom viknenda iznosi 4 eura, mjesečni paket od 10 ulaza po jedan sat koštaće 20 eura, mjesečni paket od 15 ulaza 25 eura, paket od 30 ulaza tokom jednog mjeseca u trajanju sat vremena biće 45 eura, dok će 60 ulaza na mjesečnom nivou koštati 90 eura.

Cijena karte za 30 ulaza u trajanju od jednog sata za osobe sa invaliditetom iznosi 15 eura.

"Sve ostale informacije vezane za rad zatvorenih bazena možete dobiti na  zvaničnoj web stranici: www.pgsport.me, na kontakt telefone: 020 244 326 i 020 664 291 ili direktno na blagajni gradskih bazena", poručuju iz PG Biroa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.