KFOR o situaciji na Kosovu i Metohiji: Spremni smo!
Foto: Tanjug

KFOR o situaciji na Kosovu i Metohiji: Spremni smo!

S obzirom na jučerašnji događaj, situacija na Kosovu je mirna, ocijenio je KFOR i istakao zahvalnost građanima na što situaciju održavaju mirnom i ne povećavaju napetost.

To je navedeno u pisanom saopštenju KFOR-ove kancelarije za javne poslove, u odgovorio na pitanje Tanjuga kako procjenjuju trenutnu situaciju na Kosovu s gledišta bezbijednosti, a s obzirom na jučerašnje događaje u pokrajini.

"KFOR je, u okviru svog mandata, spreman da preduzme neophodne mjere kako bi očuvao Kosovo bezbijednim, blisko sarađujući sa Kosovskom policijom i EULEX-om, a u korist svih građana koji žive na Kosovu", navodi se u pisanom odgovoru KFOR-a.

KFOR će, kako je navedeno, nastaviti sa svojim djelovanjem kako bi osigurao sigurno i bezbijedno okruženje i slobodu kretanja na cijelom Kosovu.

Komentari

Komentara: (2)

Ibrahim repišti

27. 03. 2018 - 19:01

U dnu piše: Autor Kodex.me Zar taj portal-Kodex.me još ne prihvata naziv države -KOSOVO,već im i dalje negiraju državnost kroz vs- u opstrukciju u vidu K i M mimo ustava?! Žalosno,provokativni,tendenciozno...
Ibrahim repišti

27. 03. 2018 - 19:24

Na KiM ili Kosovu,dragi moji iz kodex.me ? Svojevremeno,u posjeti našoj domovini CG stiže pred.Srbije (B.Tadić).Kosovo već bješe priznato od C.Gore,a državno glasilo-"Pobjeda" objavi na naslovnici mapu Srbije i Kosovo (u njenom zagrljaju).Uredniku Kusovcu sam odaslao upit pojašnjenja/namjera-propust/.Odgovori urednik da je odsutan - van CG.Kojegali objašnjena,moj kodexe.me ,za boga nikoga.Tako i vi:KiM pa "kim" za probavu...
Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.