Cetinje: Pronađena marihuana, tri krivične prijave protiv bezbjednosno interesantnih lica
Ilustracija

Cetinje: Pronađena marihuana, tri krivične prijave protiv bezbjednosno interesantnih lica

Cetinjska policija postupajući po operativnim saznanjima, kontrolom lica pronašla je i oduzel opojnu drogu marihuanu. U prethodnom periodu nadležnom tužiocu službenici OB Cetinje su protiv tri bezbjednosno interesantna lica podnijete krivične prijave zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili tri krivična djela.

Naime, službenici OB Cetinje su, 24.marta oko 23,35 časova, postupajući po operativnim saznanjima, u ulici Ivan Begovoj, zaustavili putničko motorno vozilo marke „Ford Fusion” kojim je upravljao P.M. (36), državljanin Republike Srbije, sa privremenim boravkom u Budvi.

"Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli zamotuljak sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana", saopšteno je iz policije.

Oduzeta opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorci koji će se nakon vještačenja izjasniti o kvalifikaciji djela.

Takođe, službenici OB Cetinje su protiv tri bezbjednosno interesantna lica  nadležnom tužiocu podnijeli krivčne prijave zbog postojanja osnovane sumnje da je su počinili tri krivična djela. 

"Protiv S.T. (40), službenici OB Cetinje su podnijeli krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, protiv Ž.M. (43) je podnijeta krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa, dok je protiv F.R. (33) podnijeta krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo prevara", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.