Ovi znaci su tempirane bombe kad se naljute, bježite od njih!
Ilustracija

Ovi znaci su tempirane bombe kad se naljute, bježite od njih!

Stanete li im na žulj, ovi horoskopski znaci će u potpunosti promijenti odnos prema vama i tada ćete moći da upoznate njihovo drugo lice.

Ovan 

Vatreni Ovnovi često u svađama ne znaju da smire erupciju strasti i da kanališu negativnu energiju. Osim što su izuzetno glasni i divlji kada se naljute, oni mogu duže vrijeme u sebi kriti nezadovoljstvo koje kasnije može da kulmirnira. Ipak, iako dođe do okršaja, čak i najpovrđeniji Ovan neće imati želju za osvetom, već će vas samo eliminisati iz svog života. Od tada postajete njegov protivnik i neprijatelj. 

Lav 

Lavovi su poznati kao prave kraljice drame, upravo zahvaljujući svom temperament. Iako obožava ljude, kao i da sklapa nova prijateljstva, Lav često ima prevelika očekivanja od osoba iz svog okruženja. Ako mu se zamjerite, on će na sve načine probati da vas omalovaži, ali i da negativno utiče na vašu reputaciju. Jednostavno, on ima osvetničku crtu ličnosti i veoma teško prašta. 

Škorpija 

Harizmatična Škorpija u trenucima bijesa prži i kožu i mozak svojim otrovnim jezikom. Iako joj je potrebno mnogo da bi se naljutila, u trenucima bijesa postaje sarkastična i brutalna prema osobi koja ju je izazvala. Ona uopšte nije tip koji će da oprosti i zaboravi već će svom žestinom pishički maltretirati onog na koga je ljuta. Neće se zaustaviti sve dok ne stvori emocionalnu pustoš i pravu ljudsku olupinu od te osobe.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.