Zaplijenjeno preko 100 kilograma heroina
Foto: AA

Turska

Zaplijenjeno preko 100 kilograma heroina

Više od 100 kilograma heroina zaplijenjeno je tokom policijske operacije u istočnoj turskoj provinciji Van.

U saopštenju policije provincije Van u utorak operacija je bila usmjerena na trgovce drogom koji finansiraju terorističku organizaciju PKK/KCK u okruzima Baskale i Edremit, javlja Anadolija.

2018032722947385732101315Web

U okrugu Baskale policijski timovi zaplijenili su više od 92 kilograma heroina, koji je pronađen u vozilu na autoputu Van-Hakari. Tokom operacije uhapšeno je sedam osoba osumnjičenih za trgovinu drogom, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je u okrugu Edremit policija zaplijenila 8,8 kilograma heroina koji je bio sakriven u jastuku u kamionu. Dvoje osumnjičenih, uključujući i vozača kamiona, su uhapšeni.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.