Budvanski parlament opet bez kvoruma
Foto: Screenshot/Rtcg

Budvanski parlament opet bez kvoruma

Sjednica budvanske skupštine prekinuta je nakon što je nezavisni odbornik Stevan Džaković napustio zasijedanje. Drugi put u posljednjih deset dana budvanski parlament nema kvorum za održavanje sjednice.

Džaković i i Dragan Ivančević optužili su vladajuću koaliciju u Budvi da se ponaša kao predhodnici. Predsjednik Opštine Dragan Krapović odbacio je optužbe i dodaje da neće bježati od vanrednih izbora.

 

Prije nego je napustio sjednicu, nezavisni odbornik Stevan Džaković na lap topu je pokazao snimak jednog od lidera Demokratskog fronta Nebojše Medojevića, koji na partijskom sastanku priča kako partija treba da vrši pritisak na svoje kadrove, koji su na rukovodećim mjestima. 

Prvi čovjek Budve Dragan Krapović je naglasio za RTCG da su tvrdnje da "su isti kao prethodna vlast", optužbe bez utemeljenja.

Na danjašnjoj sjednici oglasio se i odbornik Dragan Ivančević, koji je tražio da se na dnevni red stavi analiziranje i pripremljenost Budve za turističku sezonu.

Krapović je naglasio da će kao vlast zauzeti stav i dati sve od sebe da stvari pokrenu na ovaj ili onaj način.

To je drugi put za proteklih deset dana da nema kvoruma za održavanje sjednice. Prvi put, Džaković je izostao zbog porodičnih obaveza, a sada je svoje prisustvo uslovio ispunjavanjem zahtjeva.

Skupština opštine Budva već tri mjeseca nije održala sjednicu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.