Demokrate Budva: Ivančević je zaljubljenik u lik i djelo Mila Đukanovića
Demokrate

Udbaš

Demokrate Budva: Ivančević je zaljubljenik u lik i djelo Mila Đukanovića

Budvanski odbor Demokratske Crne Gore odbacio je optužbe opozcionog odbornika Dragana Purka Ivančevića da "konglomerat stranaka na vlasti u Budvi predvođen gradonačelnikom Krapovićem, demonstrira neviđenu nesposobnost u vođenju grada".

Oni su optužili Ivančevića da je udbaš i zaljubljenik u lik i djelo Mila Đukanovića.

"Gospodin Ivančević pokazuje veliku nervozu kad mu se jasno stavi do znanja da njegove prizemne mangupske manipulacije i zamjene teza nece proći u Budvi. Ovaj tranzicioni pobjednik i antiratni profiter ima hrabrosti da tvrdi da nikada nije  učestvovao u onome što se desilo u Budvi, iako i ptice na grani znaju da je pokrivao mjesto pomoćnika ministra turizma, mjesto direktora Morskog dobra, da je bio član LSCG, SDP-a, CDU, koju više ne pominju, već je sad to Crnogorska. Vjerovatno smo propustili još koju stranku. Međutim, jedina stranka kojoj je zadnjih dvadeset i kusur godina Ivančević lojalan je DPS i Milo Đukanović. Ovaj zaljubljenik u lik i djelo Mila Đukanovića, zamišljeni mason u svojoj loži, malteški vitez reda kojem pripadaju i ministar kulture, ambasadorka u Rimu i drugi "velikani" DPS-a, vitezovi u pokušaju, dobro je prošao u ovim teškim vremenima za sve poštene ljude, pa je sada poslije svega  našao još da djeli lekcije iz morala, politike, turizma, komunalnog reda i pripreme sezone. Nama neće moći, gospodine Ivanceviću! Moraš prvo da pročitaš koju lekciju da bi druge ocjenjivao. Nije dovoljno, pogotovo ne za nas u Demokratama, da ti profesor Ratković napiše šta da kažeš", navodi se u regovanju budvanskih Demokrata.

Navode da je Ivančević, zajedno sa ambasadorom Crne Gore u Vatikanu, Vilijemom Hilom htio da "preda Budvu u ruke voljenom vođi, no mu nije moglo biti!".

"Kad nije uspio da završi zadato mu, onda je krenuo da rovari po većini gdje je našao nastabilnog gospodina Džakovića da sa njim manipuliše. Gospodin Ivančević je, naravno, prostim jezikom rečeno - udbaš! Gospodine Ivančeviću, u Budvi neće proći prijedlozi ANB-a, poput dodjele zemlje CPC-u i slične perfidne identitetske zamkice koje forsirate, nece proći ni žičara kojom po ko zna koji put želite nafilovati sopstvene džepove; neće proći, jer je gotovo i za vas i za Mila. Zato se, kao što ste javno obećali, povucite i oslobodite te mlade ljude  tereta i hipoteke vaše biografije. I da ne zaboravimo, gospodine Ivančeviću: koga ćete podržati za predsjednika Crne Gore? Smijete li javno reći?", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.