Glavni grad:Služba zaštite intervenisala 44 puta u nedjelju dana
Ilustracija

Povećan broj intervencija na poplavama usljed nepovoljnih vremenskih prilika

Glavni grad:Služba zaštite intervenisala 44 puta u nedjelju dana

Služba zaštite Glavnog grada intervenisala je 44 puta u prethodnoj nedjelji, saopšteno je iz PG Biroa.

"U ovom periodu povećan je broj intervencija na poplavama usljed nepovoljnih vremenskih prilika. Svakodnevno je distribuirana voda za piće na ugroženim područjima GO Golubovci uz redovne obilaske kritičnih lokacija u obje gradske opštine", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su trojica spasilaca Službe zaštite Glavnog grada savladali naprednu obuku za spasavanje na nepristupačnim pozicijama upotrebom opreme za alpinizam i spasavanje sa visina i iz dubina, koja je organizovana u Sloveniji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.