PG: Četrnaestogodišnjak uz prijetnju nožem uzeo telefon od ženske osobe
Ilustracija

Podnijeta krivična prijava

PG: Četrnaestogodišnjak uz prijetnju nožem uzeo telefon od ženske osobe

Podgorička policija je preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, rasvijetlila krivično djelo razbojništvo istog dana kada je i počinjeno i tom prilikom podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv maloljetnika.

Naime, službenici CB Podgorica su, 22.marta 2018. državnom tužiocu za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici podnijeli krvičnu prijavu u redovnom postupku protiv A.A. (14) iz Rožaja, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo na štetu S.Ž. 

"On je, kako se sumnja, 22.03.2018. godine oko 15,30 časova, u ulici 27 Marta sa leđa prišao oštećenoj i udario je rukama kojom prilikom joj je ispao telefon iz ruke. On je, kako se sumnja, uz prijetnju nožem uzeo telefon i udaljio se u nepoznatom pravcu", saopšteno je iz policije.

Policijski službenici su, preduzimajući operativne mjere i radnje, identifikovali lice za koje se sumnja da je počinilo ovo krivično djelo.

A.A. je otuđeni telefon predao policijskim službenicima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.