Racija u dva ugostiteljska objekta na Cetinju, kontrolisano 19 bezbjednosno interesantnih lica
Ilustracija

Pronađena marihuana

Racija u dva ugostiteljska objekta na Cetinju, kontrolisano 19 bezbjednosno interesantnih lica

Cetinjska policija je u dva ugostiteljska objekta sprovela raciju i pronašla opojnu drogu marihuanu. Takođe, policijski službenici su kontrolisali 19 bezbjednosno intereseantnih lica.

"Službenici OB Cetinje su u sadejstvu sa službenicima Interventne jedinice Centra bezbjednosti Podgorica, 23/24.03.2018 godine, izvršili raciju u dva ugostiteljska objekta na teritoriji Cetinja, kojom prilikom su kod L.M. (30) iz Cetinja pronašli pvc zamotuljak sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine 2,7 grama. Takođe, u istom ugostiteljskom objektu policijski službenici su ispod stola, pronašli još jedan zamotuljak sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine od 0,5 grama", saopšteno je iz Uprave policije.

Opojna droga biće upućena  u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji će se nakon vještačenja izjasniti o kvalifikaciji djela.

Službenici OB Cetinje su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti a sa akcentom na kontrolu bezbjednosno interesantnih lica na teritoriji Opštine Cetinje, kontrolisali 19 bezbjednosno interesantnih lica i sankcionisali pet.

"Policijski službenici su od P.M. (24) B.N. (22), oba iz Cetinja, oduzeli dvije gumene palice, dok su od K.M. (21) iz Cetinja oduzeli metalnu šipku dužine 60 cm", saopšteno je iz policije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.