Podgorica: Para upalila alarm u Hiltonu
Foto: Antena M

Nije bilo panike, nakon 10 minuta svi se vratili

Podgorica: Para upalila alarm u Hiltonu

Protivpožarni alarm u hotelu Hilton u Podgorici oglasio se jutros u deset sati zbog reakcije senzora na povećanu koncentraciju pare u kuhinji, saopšteno je iz tog hotela.

Menadžment hotela ističe da su sigurnosni standardi po kojima je rađen hotel izuzetno rigorozni i da je na prvom mjestu bezbjednost gostiju.

"Iz tog razloga sistem reaguje i na najmanji mogući rizik po bezbjednost personala i gostiju Hotela. Ni u jednom trenutku bezbjednost gostiju i sigurnosna situacija u hotelu nije bila dovedena u pitanje. Prisustvo policije ispred Hotela, kako su kazali, nema nikakve veza sa aktiviranjem alarma već je riječ o redovnoj aktivnosti policije na pružanju podrške VIP delegacijama koje borave u Hotelu", saopšteno je iz Hiltona.

Kako javlja Antena M svi su jutros morali da napuste hotel gdje se održava oktugli sto reformi pravosuđa. 

"Sa hotelskog ozvučenja saopšteno je da svi moraju napustiti hotel. Nije bilo panike, svi smo izašli, ne znamo šta je razlog, policijske ekipe su tu. Nakon desetak minuta vratili smo se u Hilton," saopštio je novinar portala Antena M.

U hotelu Hilton jutros je u organizaciji Ministarstva pravde, u saradnji sa Evropskom unijom i Savjetom Evrope, održan okrugli sto o reformi pravosuđa u Crnoj Gori.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.