Poznatog pjevača djevojka zaprosila na nastupu
Ljuba Perućica

Poznatog pjevača djevojka zaprosila na nastupu

Mladi pjevač nije ni slutio da će mu se dogoditi da ga nasred nastupa zaprosi djevojka. Ipak, to se desilo dok je Ljuba Perućica imao svirku u inostranstvu.

No, to iznenađenje mu nije priredila njegova izabranica već obožavateljka.

Kako tvrdi izvor Kurira sa lica mjesta, ona je došla u klub malo kasnije. U rukama je nosila šampanjac i dvije čaše.

"U jednom trenutku, negdje oko ponoći, jedna djevojka je ušla u klub, noseći u jednoj ruci flašu šampanjca, dok je u drugoj imala dvije čaše ukrašene mašnicama. Ona je prišla bini gdje se nalazio Ljuba sa bendom, spustila sve što je nosila, kleknula i iz džepa izvadila malenu kutiju. Bend je u tom trenutku prestao da svira, Ljuba je bio šokiran, sa osmjehom na licu, a ona je otvorila kutijicu i pitala ga da li želi da je oženi. Situacija je bila krajnje smiješna, ali nimalo jednostavna, jer svi znamo da nekad fanovi znaju da budu previše opsesivno", istakao je izvor sa lica mesta.

I Perućica je potvrdio tu informaciju.

"Bila je kranje neobična situacija i pomalo smiješna. Nije prvi put da se nešto ovako dešava, ali ova djevojka je ipak otišla korak dalje. Poslije nastupa smo pričali u garderobi, ja sam joj se zahvalio na tako velikoj ljubavi i objasnio da sam, ipak, sada zauzet čovjek", rekao je Ljuba.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.