Bošnjačka stranka uz Đukanovića na predsjedničkim izborima
Foto:Bošnjačka stranka

Uvijek bila na pravoj strani

Bošnjačka stranka uz Đukanovića na predsjedničkim izborima

Bošnjačka stranka će na predsjedničkim izborima 15. aprila podržati Mila Đukanovića, kandidata kojeg je predložila Demokratska partija socijalista i podržale ostale partije vladajuće koalicije, saopšteno je iz te partije nakon sjednice Glavnog odbora.

''Parlamentarna većina, u kojoj učestvuje Bošnjačka stranka, treba da podrži zajedničkog kandidata koji, prije svega, garantuje nastavak evropskog puta Crne Gore.  Za nas evropski put i stabilnost Crne Gore i regiona nema alternativu i sigurni smo da samo kandidat Đukanović može da doprinese tim važnim spoljno -političkim ciljevima''- saopštio je lider stranke Rafet Husović.

On dodaje da su, manjinske partije  iskreni prijatelji Crne Gore i njenim vitalnim, državnim interesima.

''Bošnjačka stranka je uvijek bila na pravoj strani. Istorija je to pokazala u proteklih 12 godina koliko postojimo - od referenduma 2006, preko donošenja Ustava, do integracija države u NATO savez i EU. Sve dosadašnje pobjede su bile zajedničke i želimo taj trend demokratskih procesa da nastavimo. Očekujemo da ćemo predsjednika države, iza kojeg smo stali, dobiti u prvom krugu''- zaključio je Husović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.