Očuh djevojčicu silovao više puta poslednjih mjeseci, dok je majka bila odsutna
Ilustracija

Očuh djevojčicu silovao više puta poslednjih mjeseci, dok je majka bila odsutna

Državljanin Srbije nastanjen u Podgorici A.D. (31), rođen u Novom Pazaru, uhapšen je zbog sumnje da je silovao devetogodišnju djevojčicu, kćerku žene sa kojom je u vanbračnoj zajednici.

Prema saznanjima „Dana”, osumnjičeni je godinama u vanbračnoj vezi sa majkom djevojčice koju je silovao. On iz veze sa nevjenčanom ženom ima jedno dijete. Silovana djevojčica je iz njenog prvog braka.

Silovanje je prijavila djevojčica u pratnji majke.

Preliminarni rezultati podgoričke policije, kako je naveo sagovornik „Dana” iz policije, pokazali su da je A.D. djevojčicu silovao više puta poslednjih mjeseci. Navodno, kada je majka bila na poslu, ili odsutna duže vrijeme iz kuće, on je koristio priliku kako bi zlostavljao djevojčicu. Nad njom je, vršio bludne radnje, nakon čega je navodno silovao. Osumnjičeni je sa djevojčicom, njenom majkom i još jednim djetetom živio u podgoričkom naselju Stari aerodrom godinama unazad.

Iz Uprave policije ovim povodom saopšteno je da su policajci lišili slobode A.D., državljanina Republike Srbije nastanjenog u našoj državi, zbog sumnje da je na štetu djevojčice od devet godina počinio krivično djelo silovanje.

"Djevojčica je u pratnji majke događaj prijavila policiji. Sa djevojčicom je u prisustvu službenika Centra za socijalni rad obavljen razgovor. Djevojčica je potom upućena u medicinsku ustanovu. Lice lišeno slobode je nevjenčani suprug majke djevojčice na čiju štetu je počinjeno krivično djelo. O navedenom događaju je upoznat nadležni državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu koji je naložio da se A.D. liši slobode i da mu se, nakon sprovedene kriminalističke obrade, uz krivičnu prijavu privede radi daljeg postupanja", piše u saopštenju Uprave policije.

Djevojčica je, prema nezvaničnim saznanjima, nakon višemjesečnog zlostavljanja priznala majci da ju je očuh silovao. Ona je sa kćerkom otišla u Centar bezbjednosti Podgorica gdje je djevojčica u prisustvu nadležnih organa ispričala stravične događaje i traume koje je preživljavala. Policija je odmah po saslušanju djevojčice i njene majke locirala osumnjičenog koji je odmah lišen slobode.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.