OVAJ trend je zaludio žene širom svijeta
Foto: Ilustracija

Metod uljepšavanja

OVAJ trend je zaludio žene širom svijeta

Vjeruje se da ovaj metod uljepšavanja čeka dobra budućnost.

Sve više žena, pogotovo onih u srednjim godinama, odlučuju se za ubrizgavanje botoksa.

Međutim, važno je da se u tome ne pretjera, a da se "manje više" dokazuje i novi trend među estetskim tretmanima - "baby botox".

Riječ je o ubrizgavanju manje doze botoksa nego što je uobičajeno. Mala doza botoksa omogućava slobodnije kretanje mišića lica, te se time postiže prirodniji izgled, a najviše se njime služe oni koji žele punije usne ili da umanje vidljivost bora.

Megan Markl je poslužila kao inspiracija ovom najnovijem trendu koja objašnjava da "ako se opredijelite za botoks u manjim dozama, izbjeći ćete onaj zategnuti izraz lica koji nas asocira na injekcije i agresivne estetske tretmane.

"Dosta mojih pacijenata traži polovinu doze, jer ne žele da izgledaju zamrznuto, a ujedno žele da se riješe bora”, otkrila je Melisa Doft, plastični hirurg u Njujorku.

Opredijelite se za baby botoks i preventivno. Male doze mogu odrediti kako će se mišići na licu kretati, što znači da žene neće izgubiti prirodni izgled i prirodno će se smijati. On se ubrizgava u predjelima očiju, usana i na čelu, a vjeruje se da će ovaj trend tek zaživjeti, prenosi Prva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.