Rukometni spektakl večeras u Bijelom Polju, Smoloviću dres sa brojem 10
Sa prijema

Uoči meča za kvalifikacije za Prvenstvo Evrope

Rukometni spektakl večeras u Bijelom Polju, Smoloviću dres sa brojem 10

U meču za kvalifikacije za Prvenstvo Evrope večeras će u Bijelom Polju snage odmjeriti ženske rukometne reprezentacije Crne Gore i Poljske. Tim povodom, predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović sa saradnicima upriličio je prijem za predstavnike reprezentacija.

Predsjednik Smolović je kazao da je izuzetna čast, što će se baš u Bijelom Polju održati ovako značajna utakmica između ženskih rukometnih reprezentacija Crne Gore i Poljske.

29341223102163781815950711907558361n

"Bijelo Polje je centar sjevera Crne Gore i to ne samo administrativni, nego i sportski centar, ali i centar državnosti na sjeveru Crne Gore. Sve ovo nam daje poseban značaj u pripremi ovakvih reprezentativnih utakmica, kao što je i ova. Čast je danas biti domaćin našim Zlatnim lavicama i mi ćemo večeras svim srcem biti uz njih. Siguran sam da ćemo noćas trumfovati u ovoj utakmici i na još jedan način dati doprinos sportskim rezultatima koje naša ženska rukometna reprezenacija ima", istakao je Smolović, prenosi opštinski sajt.

On se posebno zahvalio Predragu Boškoviću, potpredsjedniku (EHF) Evropske rukometne federacije koji je i inicirao da se ova utakmica odigra u Bijelom Polju.

2934157610216378181755075672594109n

Selektor ženske rukometne reprezentacije Crne Gore Per Johanson kazao je da su veoma srećni što su ovdje, jer su mu i rukometašice i svi iz Saveza govorili da na sjeveru vlada izuzetno dobra atmosfera.

"Ja imam iskustva i kao selektor Švedske kada smo 2008. godine igrali u Pljevljima, kada je bila odlična atmosfera i bio sam veoma srećan kada sam čuo da ćemo ovu utakmicu igrati na sjeveru Crne Gore, ovdje u Bijelom Polju. Rekli su mi da je atmosfera u Bijelom Polju još bolja. Ovo je moja prva važna utakmica kao selektora u Crnoj Gori i nadam se da ću usrećiti navijače večerašnjom utakmicom", kazao je Johansson.

Tim lider ženske rukometne reprezentacije Poljske Piter Ingelevič kazao je da im je velika čast što su ovdje.

"Bijelo Polje je veoma lijep grad i mi smo očarani predjelima koje smo vidjeli u Bijelom Polju i srećni smo što ćemo večeras igrati u fenomenalnoj dvorani, a nadam se da ćemo i mi biti inpresionirani sa navijačima. Očekujem da će večerašnji meč odličan za gledaoce i da će na kraju pobijediti fer plej", kazao je Ingelevič.

Generalni sekretar Rukometnog saveza Crne Gore Emir Bešlija se za zahvalio Opštini Bijelo Polju na čelu sa predsjednikom Smolovićem i poželio dobrodošlicu predstavnicima reprezentacije Poljske.

Predsjednik Smolović je na kraju sastanka uručio simbolične poklone predstavnicima reprezentacije Poljske i Rukometnog Saveza Crne Gore u znak sjećanja na boravak u Bijelom Polju, a predstavnik Rukometnog saveza Crne Gore uručio je predsjedniku Smolović dres sa brojem 10 Rukometne reprezentacije Crne Gore.

Utakmica ženske rukometne reprezentacije Crne Gore i Poljske, odigraće se večeras u sportskoj dvorani Nikoljac sa početkom u 18 časova.

Organizatori pozivaju sve navijače reprezentacije da dođu u velikom broju i podrže "zlatne lavice" na putu ka Evropskom prvenstvu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.