Pakistan: Depresivna majka zadavila troje djece
ilustracija

Pakistan: Depresivna majka zadavila troje djece

Pakistanska policija saopštila da sumnja da je depresivna majka zadavila troje djece u istočnom gradu Lahoreu.

Policijski službenik Bilal Zafar kazao je da je Anika Katon zadala sama sebi nekoliko oštrih rana na podlaktici prije nego što je obavijestila svog oca i policiju o smrti djece na periferiji glavnog grada pokrajine Punjab.

Dodao je da Katon tvrdi da je njen momak ubio njena dva sina, stara pet i devet godina, i sedmogodišnju kćerku.

Zafar je rekao da se žena razvela prije sedam godina i da je imala finansijskih problema.

Naveo je da je policija privela na ispitivanje njenog momka Hasana Mustafu, ali da je on negirao da je bio u kući u trenutku kada su djeca ubijena.

Zafar je naglasio da policija sumnja da je majka ubila djecu u naletu ekstremne depresije.

Anadolija

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.