Podgoričanin ubio ženu pa sebe: Nije želio da prihvati raskid, ostavio oproštajno pismo
ilustracija

Tragedija u Glavnom gradu

Podgoričanin ubio ženu pa sebe: Nije želio da prihvati raskid, ostavio oproštajno pismo

U Podgorici je danas u ranim jutarnjim satima izvršeno ubistvo i samoubistvo. Podgorička policija preduzima sve mjere i radnje na utvrđivanju svih činjenica događaja.

Kako se sumnja, Podgoričanin Sreten Boljević (55)  je u naselju Siti kvart ubio Sanju Radinović(52)  a potom se odvezao do naselja Donja Gorica gdje je upotrebom vatrenog oružja izvršio samoubistvo, saopšteno je iz policije.

-O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac u Višem državnom tužilašvtu u Podgorici. Na licu mjesta oba događaja je izvršen uviđaj. Pronađen je i izuzet pištolj kojim su, sumnja se, počinjeni ubistvo i samoubistvo - saopštila je Uprava policije.

Tijela su prevezena na Odjeljenje sudske patologije Kliničkog centra radi vršenja obdukcije. 

Kako nezvanično saznaje naš portal, jutros nešto posle 6 sati u Glavnom gradu Crne Gore počinjen je zločin iz strasti.

Boljević i Radinović su, kako Kodex saznaje, u dužem periodu bili u emotivnoj vezi koja nije funkcionisala. Stalne razmirice i svađe ubijena Radinović je željela da okonča raskidom.

Boljević, koji ima već propali brak iza sebe, to nije mogao i želio da prihvati pa je jutros sačekao ispred ulaza zgrade u Siti kvartu i oduzeo joj život. Potom je u naselju Donja Gorica izvršio samoubistvo.

Kako nezvanično saznaje Kodex, Boljević  je ostavio oproštajno pismo u kojem je naveo razloge za zločin.

 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.