Premijer Slovačke otkrio sadržaj bijele kesice koja mu je ispala iz džepa (VIDEO)
Foto:Screenshot

Premijer Slovačke otkrio sadržaj bijele kesice koja mu je ispala iz džepa (VIDEO)

Misteriozna bijela papirna kesica koja je ispala novom premijeru Peteru Pelegriniju na konferenciji za novinare navela je mnoge Slovake u četvrtak da nagađaju da li je on u džepu nosio kokain, ali senzacija se rasplinula uveče, kada je pokazao paketić sa čačkalicama.

Društvenim mrežama se proširio insert snimka jedne konferencije za novinare održane ove sedmice na kojoj Pelegrini vadi telefon, a iz džepa mu ispada tajanstveni bijeli paketić, što primjećuje potpredsjednik parlamenta Bela Bugar pored njega, a i sam premijer koji ga vraća bez riječi u džep.

Slovaci na Tviteru i Fejsbuku a za njima i novinari pošto je premijer bio nedostupan na samitu u Briselu, analizirali su bijelu kesicu sa nepoznatom materijom i uglavnom podozrijevali da je u njoj kokain ili koja druga droga.

Premijer je, međutim, odmah u avionu na povratku sa samita u Briselu snimio video-poruku u kojoj je Slovacima zabrinutim da li su umjesto Roberta Fica na čelu vlade sada dobili "narkomana" pokazao nekoliko takvih sumnjivih bijelih kesica, otvorio i izvadio iz jedne najobičniju čačkalicu.

"Ovo je zaista čačkalica koju ćete dobiti u bilo kojem restoranu. Moram da vam priznam da ja u životu još nisam vidio nijedno pisamce sa kokainom. Da li ste ga vidjeli vi", poručio je Pelegrini Slovacima.

Buri oko paketića Pelegrini se vratio i u petak, u parlamentu, kada je tražio povjerenje za svoju novu vladu, a obratio se i novinarima na balkonu uz obećanje da će biti otvoren za medije i sva novinarska pitanja, poštovati njihov istraživački rad a na kraju dodao, čak i kada su novinarima potrebna dva dana da istraže da njihov premijer u džepu nosi paketić čačkalica.

Beta/Kurir

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.