Nesreća u Brodarevu:  Pritvor stricu u čijem je džipu poginula devojčica, bio u alkoholisanom stanju
Foto: Facebook

Nesreća u Brodarevu: Pritvor stricu u čijem je džipu poginula devojčica, bio u alkoholisanom stanju

Nesreća se dogodila na putu Brodarevo - Slatina, u mjestu Rijeka, kada je džip sletio niz liticu duboku desetak metara.

Vozač džipa M. D. imao je 1,4 promila alkohola u krvi kada je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradala njegova dvanaestogodišnja bratanica A. D., učenica šestog razreda, pišu Večernje novosti.

Automobil se prevrnuo u rijeku, a dijete je tom prilikom završilo ispod kola.

M. D. je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova, posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti predat Višem tužilaštvu u Užicu.

Nesreća se dogodila na putu Brodarevo - Slatina, u mjestu Rijeka, kada je džip sletio niz liticu duboku desetak metara. U trenutku nesreće u kolima su se, pored djevojčice, nalazila još dva vozačeva djeteta - jedno od četiri i drugo od šest godina. Ona su, srećom, zadobila samo ogrebotine.

2957037417986832201527235143374313650388992n

Foto: Facebook 

Kako od žitelja koji su bili na mjestu nezgode saznaje beogradski list, M. D. je stric nastradale A. D., i on se vraćao iz Brodareva sa svoje dvije ćerke, kući u Slatinu.

- Usput je sreo bratanicu, koja se vraćala iz prodavnice, i povezao je. Nedugo zatim izgubio je kontrolu nad vozilom i sletio u rijeku - rekao je izvor blizak istrazi Novostima

Odmah pošto je došlo do nesreće, M. D., je sa jednim slučajnim prolaznikom, izvukao svoje dvoje dijece iz rijeke na suvo, a zatim su zajedno krenuli u potragu za A. D., misleći da ju je nabujala rijeka odnijela. Posle dvadesetak minuta nekoliko mladića koji su prolazili putem, vidjevši vozilo u rijeci, podigli su ga i ispravili na točkove. Tada je ispod džipa isplivalo tijelo nesrećne učenice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.