Traže se radnici: Hotel Čedi i Luštica Development promovišu slobodna mjesta
Foto: Luštica Bay

Dan zapošljavanja u Radovićima

Traže se radnici: Hotel Čedi i Luštica Development promovišu slobodna mjesta

Prezentacija slobodnih radnih mjesta u tivatskoj kompaniji Luštica Development i Čedi Luštica Bay hotelu (The Chedi) za stanovnike poluostrva Luštica biće održana u subotu, 24. marta u deset časova u Domu kulture u Radovićima, u mjesnoj zajednici Krtoli. Prezentacija se organizuje u okviru „Dana zapošljavanja Luštica Bay“, kroz četiri događaja tokom dvije nedjelje.

Predstavnici kompanije zadužene za izgradnju novog mediteranskog grada i njegovog prvog hotela, kandidatima u Radovićima predstaviće mogućnosti zapošljavanja koje podrazumijevaju 47 radnih mjesta u Luštici Development i 70 u hotelu Čedi.

„Kada su u pitanju poslovi u okviru kompanije, većinom se radi o administrativnim, uz nešto malo operativnih poslova u marini. U Čediju se, pak, traže radnici na operativnim poslovima. Nakon popunjavanja ovih radnih mjesta do kraja godine ukupan broj zaposlenih u Luštica Development će iznosti 100, a u hotelu Čedi 180“, saopštila je Antonia Kelava, menadžerka za ljudske resurse u Luštici Development.

Posjetiocima berze biće predstavljene onlajn forme za prijavljivanje za radne pozicije, ali i omogućeno da na događaju predaju radne biografije i dokumenta za zapošljavanje.

Nakon prezentacije u Radovićima, „Dani zapošljavanja Luštica Bay“ biće nastavljeni u petak, 30. marta na sajmu „Dani karijere“ u Delta city, kao i u srijedu, 4. aprila u 13 časova u prodajnim kancelarijama Luštice Bay u Tivtu. Kompanija će učestvovati i na sajmu poslova „Summer Job 2018“ u Kotoru u organizaciji Fakulteta za turizam i hotelijerstvu, koji će se odžati u srijedu, 28. marta.

Promocija poslova i prijem radnih biografija prethodno je organizovan na fakultetima za turizam i pomorstvo u Kotoru gdje su informacije o sezonskim i stalnim poslovima dobili studenti završnih godina.

Luštica Development na tivatskom dijelu poluostrva Luštica razvija projekat Luštica Bay, vrijedan 1,1 milijardu eura koji odrazumijeva izgradnju sedam hotela, dvije marine, šampionskog golf terena sa 18 rupa, stanova, vila i porodičnih kuća, te sve neophodne sadržaje za život grada. To je najveći projekat u turizmu Crne Gore i izgradnji rezidencijalnih zajednica.

Ovog ljeta u kompleksu će biti otvoren Čedi hotel, kao prvi luksuzni hotelski objekat sa pet zvjezdica na poluostrvu Luštica.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.