Bjelopoljcu najsjajnije odličje: Baošić podigao 220 kg i osvojio prvo mjesto na takmičenju u Podgorici (VIDEO)
Foto: Screenshot

Bjelopoljcu najsjajnije odličje: Baošić podigao 220 kg i osvojio prvo mjesto na takmičenju u Podgorici (VIDEO)

Blagoje Baošić je osvojio prvo mjesto u kategoriji do 100 kg na 5. Otvorenom prvenstvu Crne Gore u Bench press-u i Powerliftingu po GPC pravilima, koje je organizovao Powerlifting savez Crne Gore 17. marta u Podgorici.

Bjelopoljac je podigao 220 kg i osvojio najsjajnije odličje što je još jedan u nizu njegovih uspjeha.

Da podsjetimo u maju prošle godine u Kolašinu na Trećem otvorenom prvenstvu Crne Gore u disciplini Bench press Blagoje Baošić je podigavši 200 kg osvojio dvije zlatne medalje u kategoriji do 90 kilograma.

Posle ranije održanog Balkanskog prvenstva u Sarajevu gdje je postavio državni rekord i podigao 195 kg, ovo je treći veliki uspjeh Baošića koji je time potvrdio svoju svjetsku klasu u ovoj kategoriji.

Baošić se bavi ovim sportom već desetak godina a trenira i u klubu ‘’Euro gym’’ iz Bijelog Polja.

-U pripremama za ovo prvenstvo najveću podršku sam dobio kao i uvijek od Opštine Bijelo Polje na čelu sa predsjednikom Petrom Smolovićem, a istakao bih i značajnu podršku od pojedinaca prije svega Zorana Lazovića, Ranka Dulovića, Dejana Pavićevića, kao i Opšte bolnice, auto servisa "Das", "Merkator", "Inžinjering", "Zaton petrol", "City" kafe, "Korzo" kafe, "La Piazza", "Darwood" pab, "Femić" marketi i mnogih drugih kojima se ovom prilikom najsrdačnije zahvaljujem" kazao je Baošić u izjavi koju prenosi sajt Opštine Bijelo Polje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.