Džip sletio u rijeku, poginula djevojčica (12)
Foto: Brodarevske vijesti

Na putu Brodarevo-Slatina

Džip sletio u rijeku, poginula djevojčica (12)

Djevojčica (12) poginula je danas u udesu koji se dogodio na lokalnom putu Brodarevo-Slatina, kada je džip "micubiši pajero" sa prijepoljskim registarskim tablicama, iznenada sletio sa kolovoza, prevrnuo se i upao u lokalnu rijeku Slatinu.

Djevojčica, koja je bila putnik u automobilu, preminula je po prijemu u bolnicu. Kako Blic nezvanično saznaje, džip je vozio muškarac, a sa njim u kolima je bilo dvoje njegove djece i bratanica, koja je nastradala.

RaYk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvT1dZN01EQV8vOWIzODI0ZjQyMWY2ZGFhNTM3YTRhZjU3NDg3OGFmNjAuanBlZ5GTAs0CQgCBoTAB

Ona je prilikom prevrtanja džipa ispala iz automobila, ispod koga je nađena, dok su drugo dvoje djece, koji su takođe ispali iz vozila, prošli sa lakšim tjelesnim povredama.

Kada je vidio da djevojčici nema spasa, čovjek je izvukao svoje dvoje djece, stavio ih u kola kod prolaznika, odveo ih kući, a potom se vratio na mjesto nesreće.

Za sada nije poznato da li je vozač imao alkohola u krvi, a taj podatak biće utvrđen tokom istrage.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.