Rekordan broj domaćinstava koja redovno plaćaju struju: Uručeni ključevi automobila pobjedniku
Foto: PR Centar

Rekordan broj domaćinstava koja redovno plaćaju struju: Uručeni ključevi automobila pobjedniku

Crna Gora je dostigla rekordan broj domaćinstava koja redovno izmiruju obaveze utrošene električne energije, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) prilikom uručenja glavne nagrade u nagradnoj igri "Zlatni tim- popusti i nagrade“.

Predstavnici EPCG uručili su danas ključeve automobila Opel Astra K Enjoy dobitniku glavne nagrade Faruku Rašinliću iz Pljevalja, prenosi PR Centar.

Direktor Funkcionalne cjeline Snadbijevanje u EPCG, Nikola Bezmarević, kazao je da Elektroprivreda daje 13 odsto popusta na aktivnu energiju za redovne platiše.

„Posebno me raduje što je ova nagrada otišla u Pljevlja, jer oni pored Tivćana zauzimaju drugo mjesto po redovnosti plaćanja računa u Crnoj Gori“, rekao je Bezmarević.

e16

Uručenje nagrade pobjedniku

Rašinlić smatra da će redovne platiše uvijek biti nagrađene, navodeći da je to prva velika nagrada u Pljevljima.

„Kada su me pozvali iz Elektrodistribucije i kada su mi rekli da sam ja pobjednik, krenula je euforija. Usijali su se telefoni, zvali su me, dolazili i čestitali“, rekao je Rešinlić.

Specijalistkinja za eksternu komunikaciju u EPCG, Eleonora Albijanić, navela je da u bazi za izvlačenje dobitnika bilo 187.355 domaćinstava, koji su članova Zlatnog tima.

„Pored automobila, u nagradnom fondu bile su i druge vrijedne nagrade - Vaučeri za putovanja vrijednosti hiljadu eura, Iphone telefoni, iPad tableti, vaučeri od stotinu eura za gorivo, a nagrade su uručene domaćinstvima iz Berana, Podgorice, Nikšića, Bara, Cetinja, Herceg Novog, Tivta i Budve“, kazala je Albijanić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.