Bar: Ugledao policajce pa sa terase bacio ranac sa drogom (FOTO)
Foto:Uprava policije

Uhapšen 20-godišnji Cetinjanin, marihuana oduzeta

Bar: Ugledao policajce pa sa terase bacio ranac sa drogom (FOTO)

Cetinjanin D.N. (20) nastanjen u Baru uhapšen je juče a policija je kod njega pronašla i oduzeli skoro 800 grama marihuane koju je ovo lice, kako se sumnja, držalo u namjeri stavljanja u promet.

Barska policija je juče pretresla stan i druge prostorije koje se nalaze u Baru a koje koristi D.N.

"Kada je na vratima stana ugledao policijske službenike, D.N. je sa balkona stana odbacio ranac koji je pao na zemljanu podlogu ispred ulaza zgrade u kojoj živi. U rancu se nalazila 371 pvc kesica sa sadržajem biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droge marihuana, bruto mase 763,9 grama. Takođe, u kuhinji stana, tačnije u sudoperi, pronađena je crna kožna torba u kojoj se nalazila jedna pvc kesica sa sadržajem biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droge marihuana, bruto mase 1,40 grama", saopštila je Uprava policije.

marihuanabar800gr2Foto:Uprava policije

O događaju su obaviješteni policijski službenici Odsjeka za borbu protiv droge koji su preduzeli dalje mjere i radnje u predmetu.

O svemu je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se D.N. liši slobode.

marihuanabar800gr3Foto:Uprava policije

"Nakon lišenja slobode, D.N. je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.Pronađena opojna droga biće dostavljena Forenzičkom centru radi vještačenja", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.