DF pozdravio odluku Danilovića: Bojanić ima još veću šansu za pobjedu u prvom krugu
Foto:Facebook/mladenbojanic2018

DF pozdravio odluku Danilovića: Bojanić ima još veću šansu za pobjedu u prvom krugu

Demokratski front pozdravio je odluku Gorana Danilovića, predsjednika Ujedinjene Crne Gore da povuče svoju kandidaturu za predsjednika Crne Gore i podrži Mladena Bojanića.

Prema riječima Jovana Vučurovića, poslanika DFa, Bojanić sa ovom novom podrškom ima još veću šansu da ostvari pobjedu već u prvom krugu.

U DFu očekuju da i drugi opozicioni kandidati, koji su se prijavili ili najavili svoje kandidature, slijede primjer Danilovića, kako bi pobjeda opozicionog kandidata bila ne samo sigurna, nego i ubjedljiva.

„DF se raduje činjenici da podrška Mladenu Bojaniću iz dana u dan postaje sve snažnija i jača. DF je i sam dao nemjerljiv doprinos izgradnji pobjedničke atmosfere, i snagom najjačeg opozicionog subjekta uradićemo sve što je u našoj moći da posao dovedemo do kraja"saopštili su iz tog saveza.

Kandidat većeg dijela opozicije nastupa na predstojećim predsjedničkim izborima sa sloganom "Da, zajedno možemo".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.