Instruktor plivanja optužen za seksualno zlostavljanje 40 djevojčica
Ilustracija

Njemačka

Instruktor plivanja optužen za seksualno zlostavljanje 40 djevojčica

Instruktor plivanja u jugozapadnoj Njemačkoj osumnjičen je za seksualno zlostavljanje 40 djevojčica i korišćenje podvodne kamere za snimanje zlostavljanja.

Mihael Klose, portparol Tužilaštva u Baden-Badenu, kazao je u srijedu da je 33-godišnji muškarac uhapšen u septembru prošle godine nakon što je policija dobila pritužbe roditelja, javlja Anadolija.

Klose je dodao da je poslije detaljne istrage muškarac sada osumnjičen po 136 tačaka za seksualno zlostavljanje djevojčica starosne dobi od četiri do osam godina na području Baden-Badena od oktobra 2015. godine do hapšenja.

Klose je naglasio da je zastrašivao najmanje dvije žrtve "prijetnjom da će ih ubiti".

Muškarac je negirao sve optužbe i odbija da sarađuje s policijom. Podizanje optužnice očekuje se u aprilu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.