Žabljak: Policija pronašla i oduzela municiju, dva okvira i metalna palica
Ilustracija

Kontrolom vozila

Žabljak: Policija pronašla i oduzela municiju, dva okvira i metalna palica

Službenici Uprave policije MUP-a, Odjeljenja bezbjednosti Žabljak su juče, preduzimajući mjere i radnje u cilju pronalaska oružja i drugih nedozvoljenih predmeta, kontrolom vozila pronašli municiju različitog kalibra, dva okvira i metalnu palicu, saopšteno je iz Uprave policije.

"Službenci OB Žabljak su juče u mjestu Đurđevića Tara, izvršili kontrolu putničkog motornog vozila marke „Toyota Land Cruiser” cetinjskih registarskih oznaka kojim je upravljao P.D. (42) iz Andrijevice i tom prilikom u prtljažniku pronašli i oduzeli 100 komada pištoljske municije i municije za automatsku pušku različitog kalibra, jedan okvir za pištolj, jedan okvir za automatsku pušku, kao i jednu metalnu palicu na izvlačenje" saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je kako su saopštili obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima koji će se izjasniti o kvalifikaciji događaja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.