Oduzete im tablice: Autobus iz Srbije u Beču imao 28 kvarova!
Foto: Ilustracija

Podnijeta prijava protiv vozača

Oduzete im tablice: Autobus iz Srbije u Beču imao 28 kvarova!

Austrijska policija je u Beču, u samo nekoliko sati, dva puta zaustavila srpski autobus zbog teških kvarova. Na kraju su autobusu stavljene "lisice" na točkove.

Autobus je u ponedjeljak, kako je danas saopšteno, dovezao u Beč putnike iz Srbije, a prilikom prve kontrole ustanovljeni su teški tehnički kvarovi zbog kojih je policija oduzela tablice. Međutim, samo par sati kasnije vozač je ponovo pokrenuo autobus i ponovo ga je zaustavila policija.

Poslije drugog zaustavljanja, policija je stavila "lisice" na točkove neispravnog vozila. 

Tehnička provjera autobusa pokazala je da je vozilo imalo čak 28 kvarova, od kojih je osam opravdalo hitno oduzimanje tablica, prenosi Tanjug.

Tako je jedan amortizer bio polomljen, pored toga su potpuno zarđali nosači. 

Zbog vožnje vozila sa tako teškim kvarovima protiv vozača podnijeta je prijava, i zatraženo da uplati 3.100 eura kaucije, a pošto je poslije par sati pokrenuo vozilo bez tablica, naplaćeno je daljih 2.000 eura kaucije, i napisana nova prijava, prenosi B92.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.