Mandić čestitao Putinu: Nadamo se da će uskoro u Crnoj Gori doći do promjene vlasti
Andrija Mandić

Mandić čestitao Putinu: Nadamo se da će uskoro u Crnoj Gori doći do promjene vlasti

Predsjednik Nove Srpske demokratije Andrija Mandić, čestitao je pobjedu na predsjedničkim izborima u Rusiji Vladimiru Putinu.

"Nova srpska demokratija iskazuje veliko zadovoljstvo što su građani Rusije na predsjedničkim izborima, u nedjelju 18. marta, iskazali jasnu i nedvosmislenu volju da Rusija nastavi da ide putem rapidnog ekonomskog i privrednog razvoja i putem vraćanja na ono mjesto na geopolitičkoj sceni koje joj istinski pripada. Ubjedljiva pobjeda i velika izlaznost na izborima pokazali su da je Vladimir Putin čovjek čiji se dosadašnji trud na tom teškom putu na pravi način cijeni od strane ruskih građana", navodi se u čestitki Mandića poslate na adresu ambasade Ruske federacije u Podgorici. 

Prema riječima Mandića, posebno zadovoljstvo NSD-u predstavlja i činjenica da je portparol te stranke, Marko Kovačević, bio dio međunarodne komisije koja je boravila u Rusiji i ocjenjivala izbore, i na taj način je Nova srpska demokratija, jedina iz Crne Gore, preko učešća u tom tijelu direktno ispratila izborni proces u kom je  Putin odnio veliku pobjedu, a građani Rusije još veću. 

"Nadamo se da će uskoro u Crnoj Gori doći do promjene vlasti i da će sadašnja zvanična politika sankcija i neprijateljstva prema Rusiji, koju vodi aktuelna vlast, vrlo brzo biti pretvorena u politiku u kojoj zvanična Podgorica neće zanemarivati vjekovno i tradicionalno prijateljstvo naše dvije zemlje.  
Još jednom srdačno čestitamo gospodinu Vladimiru Putinu ponovni izbor na mjesto predsjednika Rusije, uz želju da ga uz uspjeh na toj dužnosti, prate zdravlje i sreća u ličnom životu", piše u čestitki Mandića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.