Ženi se Cecin sin: Veljko vjerio košarkašicu Bogdanu (FOTO)
Bogdana i Veljko

Ženi se Cecin sin: Veljko vjerio košarkašicu Bogdanu (FOTO)

Veljko Ražnatović, sin folk dive Cece Ražnatović, objavio je na Instagramu fotografiju djevojke Bogdane Rodić, koja pozira s prstenom na ruci

Otkako su započeli vezu, ne odvajaju se, a Bogdana mu je najveća podrška kada je riječ o njegovoj bokserskoj karijeri.

Veljko je, podsjetimo, doveo u Bogdanu kod majke, a snajka je ostavila snažan utisak na buduću svekrvu.

"Folk zvijezda bila je oduševljena novom snajkom, s kojom je odmah našla zajednički jezik. Veljko je nedavno upoznao majku s Bogdanom. Ona se postidjela kada je ugledala Cecu, ali se ubrzo opustila. Pjevačica se oduševila njenom neposrednošću. Posebno joj se dopada to što je vrijedna i što pomaže roditeljima u porodičnoj firmi. Ceca to izuzetno cijeni i zato je Veljku poručila da pazi kako se ponaša, budući da zna da je njen nasljednik veliki zavodnik", priča dobro obaviješten izvor.

Hocemo na tri, četiri, sad ili odmah? #yes ❤️?-piše ispod slike budućeg mladoženje.

 

Објава коју дели The Tiger- B P (@aceisb4ck) дана

Bogdana Rodić iz Titela je 2013. godine bila dio juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope. 2015. godine sa ekipom Radivoje Korać osvojila je titulu prvaka Srbije u košarci. Iste godine Bogdana je sa Koraćem bila viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević.

Tokom karijere imala je dvije teške povrede koljena, ali to je nije spriječilo da se vrati kao pobjednik. Ipak, i pored svih osvojenih titula i dobre perspektive u košarci, Bogdana je 2015. godine donijela odluku da ne želi više da se bavi sportom.

Bogdana je prije nekoliko dana proslavila svoj 22. rođendan, a danas i vjeridbu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.