Pročitajte pismo koje vraća vjeru u ljubav (FOTO)
Nina Žižić

Napisao đed Nine Žižić

Pročitajte pismo koje vraća vjeru u ljubav (FOTO)

Pjevačica Nina Žižić važi za jednu od naših najljepših dama na domaćoj sceni. Svojom harizmom i neodoljivim šarmom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ova mlada umjetnica je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Fesjbuk podijelila jedno emotivno pismo koje je njen đed svojevremeno napisao njenoj baki.

"Ovo je pismo koje je moj đed svojevremeno napisao mojoj babi pa nisam mogla da odolim, a da na neki način ne napravim paralelu sa svim današnjim sin-ovima, DM-ovima, foloverima, lajkovima itd. Cijelo pismo je čista ljubav, ali sam izdvojila neke najupečatljivije djelove", napisala je Nina.

Ona je dodala da pismo nosi naziv “Poslijeponoć”.

Foto: Magazin Nina

"Kad volim, ja volim svim bićem! Kad volim, ja se poklanjam svim bićem! Otuda, kad me neko voli, hoću da me voli svim bićem! Otuda, kad me neko voli: hoću da mi se poklanja svim bićem! Jedino takvu ljubav priznajem, i ja i život! Jedino takva ljubav je prava ljubav! A ja hoću pravu ljubav. Meni je dosta malih, sitnih ljubavi! Vjeruj mi: od njih mi se već tako silno gadi! Jer to nijesu ljubavi, to je ironija života! Strašna ironija!” Na kraju pisma stoji:

Foto: Magazin Nina

"Za odgovor ostavljam tebi i tvom karakteru na raspoloženje. Ako me voliš svim bićem: odgovori! Ako ne: pocijepaj ovo pismo i pošalji mi ga tako pocijepano… čekaću.’’ I tako Mira ne pocijepa pismo.  P.S. Ona je njega zvala Serjoža pa otud i taj potpis", stoji u pismu.

Izvor: Magazin Nina
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.