SDP: Đukanović počinio puč u Javnom servisu
SDP

SDP: Đukanović počinio puč u Javnom servisu

Prva stvar koju je uradio vlasnik DPS Milo Đukanović nakon kandidovanja za predsjednika Crne Gore je puč u Javnom servisu – RTCG. Bacio je rukavicu u lice EU, drugim međunarodnim partnerima, slobodoumnim građanima Crne Gore i svom nemoćnom zamjeniku koji na dan puča treba da pravda na tom istom Javnom servisu bestidno rušenje još jedne institucije, saopšteno je iz Socijaldemokratske partije.

"Divlje samovlašće Đukanovića ne haje ni na upozorenja predsjednika Evropske komisije Žan Klod Junkera, ni na Strategiju za Zapadni Balkan u kojoj se Crna Gora kvalifikuje "zarobljenom državom". Autokrata je krenuo da privatizuje i posljednje oaze slobode ovog naroda. Ovaj narod davno je takvima  izrekao presudu – kome zakon leži u topuzu tragovi mu smrde nečovještvom. Da farsa bude veća, vlasništvo nad Javnim servisom koji plaćaju svi građani CG, vlasnik DPS preuzima preko njegovog privatnog Univerziteta", navodi se u saopštenju SDP-a

Ovaj udar je, kako dodaju, "sproveden u namjeri da se od Javnog servisa ponovo napravi partijski feud sa partijskim novinarima i redovnim sesijama prijateljkih ćaskanja sa autokratom koji nikada nije smio da izađe na intervju koji nije namješten".

"To je dokazana mjera njegove hrabrosti – ne sumnjamo da će i ovoga puta uteći od sučeljavanja sa protivkandidatima, zato je i požurio sa pučem u RTCG. Pored toga postoji još jedan razlog - u predizbornoj kampanji moraju se sakriti od javnosti sve afere i pohare koje prate vlasnika DPS-a i zbog kojih je nedavno proglašen za ličnost godine u Evropi za organizovani kriminal i korupciju", zaključuje se u saopštenju SDP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.