URA: Mumija krenula u izbornu kampanju smjenom predsjednika Savjeta RTCG-a
GP URA

URA: Mumija krenula u izbornu kampanju smjenom predsjednika Savjeta RTCG-a

Politička balsamovana mumija krenula je u izbornu kampanju sječom nepartijskih kadrova na Javnom servisu smijenivši tako Vladimira Pavićevića sa čela predsjednika Savjeta RTCG-a a dovodeći na njegovo mjesto profesora sa svoga privatnog, nazovi fakulteta (UDG-a), ocijenjeno je iz pokreta URA nakon smjene Vladimira Pavićevića sa čela Savjeta RTCG-a.

„Nakon što su izvršili pravno nasilje i smijenili stare članove Savjeta a nove postavili protivzakonito, sada su potpuno ogoljeni u svojim namjerama nastavili sa razrješenjem nepartijskih profesionalaca koji daju velik doprinos u tome da RTCG postane medijska kuća svih građana Crne Gore“, istakli su u pokretu URA.

Oni navode da ovim potezom "jučerašnji zec iz šešira i balsamovana politička mumija želi da od javnog servisa napravi svoj izborni štab, kao pred svake prethodne izbore".

„Da dovede opet svoju partijsku svitu u ulozi direktora, urednika i novinara RTCG-a kako bi znao pitanja prije nego li se pojavi pred kamerama medijske kuće koju plaćaju svi građani Crne Gore. Jer u suprotnom, kako izaći pred lice javnosti i opravdati sav teret koji nosi za sobom“, tvrde u pokretu URA.

Dodaju da je prošlo dobrano vremena između "uspona uličnog trabadura devedesetih i vjetroelektrana na Krnovu".

„Dođosmo do 21. vijeka i u godinama u kojima ni u Zimbabveu ne žele Mugabija, a kamoli Mila Đukanovića za visokog državnog funkcionera u Crnoj Gori“, zaključuju u Građanskom pokretu URA.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.