Divanović: Milačić falsifikatima prikupio potpise, kupio autobus i
Nikola Divanović

"Igra na njega - bacanje para"

Divanović: Milačić falsifikatima prikupio potpise, kupio autobus i "hrabro" krenuo - nigdje!

Prije više od 60 godina čuvena Lajka je lansirana u svemir. Nažalost, izgleda da tehnologija ozbiljno nazaduje, jer umjesto u svemirskom brodu, nova "Lajka" je ovih dana, iz istog centra u crnogorsku predsjedničku trku "lansirana" - autobusom, navodi se u saopštenju Nikole Divanovića iz Demokratske partije socijalista povodom kandidature Marka Milačića.

"A i same pripreme za ovu misiju tekle su dosta neubičajeno: sve je počelo idejom g-dina Marka Milačića o vojnoj neutralnosti, koja je bila iskrena taman koliko i njen promoter; zatim je u njegovom timu zavladalo "beznađe",  jer je glavni ulog bio na DF, a Marku je dodijeljeno mjesto na začelju izborne liste. Kažu, dok jednom ne smrkne drugom ne svane! Tako je Milačiću svanulo kad su se čelnici DF našli na optuženičkim klupama, fizički spriječeni da nastave svoju nečasnu misiju", navodi Divanović.

Dodaje da je Marko je produžio,gdje su oni stali, "falsifikatima prikupio potpise podrške za nemoguću misiju, kupio autobus i "hrabro" krenuo - nigdje!".

"Jer svako politički pismen zna da je egzibicionista Marko Milačić statistička greška crnogorske političke scene, i da je igra na njega - bacanje para. Ipak, smatramo da je obaveza državnih institicija da odgovorno isprate bogatu scenografiju Markovog putujećeg pozorišta ( skupe bilborde, oglase, promotivni materijal...) sa posebnim osvrtom na njegov budžet i izvore finansiranja, te da javnost obavijeste na koji način su  ta sredstva ušla u Crnu Goru", kaže Divanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.