Bar: Identifikovani maloljetnici koji su pretukli ljekara Hitne pomoći
Ilustracija

Podnesena krivična prijava

Bar: Identifikovani maloljetnici koji su pretukli ljekara Hitne pomoći

Barska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv lica za koja se sumnja da su napala doktora Službe hitne medicinske pomoći ispred Doma učenika u Baru.

Naime, Dežurna služba CB Bar je 15.marta obaviještena od strane Tomislava Mikovića ljekara zaposlenog u Službi hitne medicinske pomoći u Baru, da je prilikom službene intervencije – pružanja ljekarske pomoći jednom licu napadnut ispred Doma učenka u Baru od strane njemu nepoznatih lica za koja je naveo da su najvjerovatnije maloljetna. On je naveo da su se ta lica nakon napada dala u bjekstvo. 

"Službenici CB Bar su odmah po saznanju izašli na lice mjesta, obavili više razgovora i prikupili obavještenja u cilju identifikacije izvršilaca. Na osnovu policijskih mjera i radnji došlo se do saznanja o identitetu lica koja su, kako se sumnja, napala doktora T.M. S tim u vezi drugom Centru bezbjednosti upućen je zahtjev za pronalazak lica i uzimanja izjava od njih", saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici CB Bar su identifikovali lica za koja se sumnja da su počinila krivično djelo nasilničko ponašanje i tom prilikom državnom tužiocu za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv maloljetnih V.J. (17) i M.V. (17), oba iz Podgorice, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili ovo krivično djelo na štetu doktora Mikovića.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.