Pretresi na osam lokacija u PG: Pronađena municija, opojna droga, sredstva komunikacije...
Ilustracija

Podnijeta krivična i prekršajna prijava

Pretresi na osam lokacija u PG: Pronađena municija, opojna droga, sredstva komunikacije...

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su danas, sprovodeći aktivnosti na rasvijetljavanju najtežih krivičnih djela i krivičnih djela koja su nastali kao posljedica sukoba članova organozovanih kriminalnih grupa, izvršili pretrese na osam lokacija i tom prilikom pronašli i oduzeli izvjesnu količinu municije i opojnih droga, lap top, sredstva komunikacije i druge predmete.

Naime, službenici CB Podgorica su, 20.marta u koordinaciji i po nalogu nadležnog tužioca, a postupajući po prethodno pibavljenoj naredbi nadležnog sudije za istragu, izvršili pretrese na osam lokacija koje koriste: M.V. (31), I.L.(45), D.B. (30), Ž.D. (39), J.D. (35), N.K. (35) i A.H. (28).

"Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli sedam mobilnih telefona, od kojih je jedan kriptovani marke „Blackberry“, lap-top, tablet, eksternu hard memoriju, kao i izvjesnu količina opojne droge i municije.

Oduzeti predmeti biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja", saopšteno je iz Uprave policije.

Protiv N.K. policijski službenici će nadležnom tužiocu podnijeti krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Protiv Ž.P, koji se u momentu pretresa zatekao u stanu koji koriste D.B. i Ž.D. biće podnijeta prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Kod njega je pronađena izvjesna količina narkotika i predmeta koji se koriste za konzimiranje i obradu opojnih droga, kazali su iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.