Vaterpolo spektakl u Podgorici, Gojković: Očekujemo sjajnu atmosferu
Foto:wpolo.me

Crna Gora dočekuje Srbiju

Vaterpolo spektakl u Podgorici, Gojković: Očekujemo sjajnu atmosferu

Podgorica će u utorak 20. marta biti domaćin vaterpolo spektakla – na novom zatvorenom bazenu SC "Morača" sastaće se reprezentacije Crne Gore i Srbije u okviru 5. kola grupe A preliminarnog dijela Svjetske lige.

Suvišno je govoriti o rivalitetu te dvije selekcije, a taj meč odlučiće koja će se reprezentacija plasirati na završni turnir tog takmičenja. 

Selektor Crne Gore, Vladimir Gojković kazao je da je to utakmica koja uvijek izaziva veliku pažnju.

"Obje selekcije žele plasman na finalni turnir, mi ćemo tražiti prolaz dalje kroz tu utakmicu. Nema pravo niko da kaže da je bolji od Srbije, ali igramo pred svojim najvijačima. Cilj nam je da dođemo do pobjede. Tako ćemo se postaviti i sjutra. Srbiji nedostaje nekoliko igrača koji su iznijeli teret posljednjih godina, koji su nosili igru. Igraju momci koji su nosioci igre u euroligaškim ekipama i zaslužuju respekt. Probaćemo da igramo sa izuzetnom odbranom, to je cilj i iz toga sve dolazi lakše. Tako se postavljamo i tako radimo, hoćemo li to uspjeti u utakmici, nadam se da hoćemo", kazao je Gojković juče, prenosi wpolo.me.

Crna Gora je na startu takmičenja poražene od Srbije u Nišu 7:4, dok je u drugom kolu bila bolja od Rumunije 13:2. Srbija je dobila i oba duela sa Rumunijom 12:3 i 14:7.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.