Aplikacija je razotkrila: Dankinja ostala bez odštete zbog povrede
Foto: Ilustracija

Fitnes aplikacija

Aplikacija je razotkrila: Dankinja ostala bez odštete zbog povrede

Dankinja je zbog trzajne povrede vratnog dijela kičme od 2008. godine primala godišnju odštetu u visini od 33 hiljade dolara.

Žena u Danskoj je ostala bez odštete zbog povrede nakon što su je otkrili podaci na fitnes aplikaciji, prenosi Anadoija. 

Dankinji, čiji identitet nije otkriven, više neće biti isplaćivana godišnja odšteta nakon što su podaci s fitnes aplikacije pokazali da povreda i nije tako ozbiljna kako je ona ranije tvrdila.

Zbog toga joj je osiguravajuća kuća obustavila godišnju isplatu odštete koja je iznosila oko 33 hiljade dolara.

Iz osiguravajuće kuće su kazali da su na aplikaciji ove Dankinje vidjeli rezultate njenih sportskih aktivnosti i tako shvatili da njen stepen povrede nije na visokom nivou.

Naveli su kako je, ustvari, utvrđeno da je povreda ne onemogućava da stupi u radni odnos.

Osiguravajuća kuća je upozorila svoje korisnike da ne zloupotrebljavaju stepen tjelesnih povreda jer bi, kako se navodi u saopštenju, mogli snositi pravne posljedice.

Dankinja je zbog trzajne povrede vratnog dijela kičme od 2008. godine primala godišnju odštetu u visini od 33 hiljade dolara.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.