Knežević dobrovoljno ide u Spuž, ako bude dobar, za dva mjeseca može kući
Milan Knežević

Knežević dobrovoljno ide u Spuž, ako bude dobar, za dva mjeseca može kući

Jedan od lidera Demokratskog Fronta Milan Knežević danas će se dobrovoljno javiti na izdržavanje četvoromjesečne zatvorske kazne, na koju je osuđen zbog napada na policajca iz 2015. godine.

Njegov kolega Strahinja Bulajić juče je u parlamentu kazao da se DF neće vraćati u Skupštinu dok je Knežević u zatvoru.

Predsjednički kandidat Mladen Bojanić je povodom dobrovoljnog odlaska u zatvor predsjednika DNP Milana Kneževića saopštio da je Knežević  dokazao veličinu sopstvenog integriteta.

Nakon što se danas prijavi na izdržavanje robije, osuđeni lider DF-a mora provesti 24 sata u prijemnom odjeljenju, u kom će mu ispitati ličnost i uzeti osnovne podatke.

Knežević će kaznu izdržavati u Zatvoru za kratke kazne. U tom dijelu Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija kaznu izdržavaju osuđeni na kazne do šest mjeseci zatvora, pišu Vijesti.

U zavisnosti od procjene i načina prijavljivanja na izdražavanje kazne, mogu ga rasporediti u sobu u Poluotvorenom ili Zatvorenom paviljonu.

Ukoliko dobije sobu u POO, političar će imati mogućnost da svakodnevno od 14.30 do 21 sat koristi mobilni telefon, koji ne smije imati kameru, ali i više vremena za šetnju, jer je taj paviljon sa smanjenim nadzorom.

Ako se u Spužu bude primjereno vladao, nakon dvije trećine, a izuzetno pola izdržane kazne, odnosno dva mjeseca, može tražiti uslovni otpust, navode Vijesti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.