Demokrate: Hrabrenje DPS-a o velikoj podršci može da prođe samo kod Monstata
Demokratska Crna Gora

Odgovor Demokrata Zeta DPS-u

Demokrate: Hrabrenje DPS-a o velikoj podršci može da prođe samo kod Monstata

Demokrate smatraju da nakon mnogih neuspjeha DPS pokušava da se "za prelaznu ocjenu" izvuče i da prikrije neostvarenost na mnogim poljima. Na žalost građana Zete, kako kažu, u čijem interesu je DPS uvijek govorio da će raditi, a nikad nijesu radili. Naprotiv.

"Žao nam je što ste u poznom političkom dobu lišeni elementarne edukacije. Nije sramota ako nešto nijeste sposobni da naučite, moguće je da ste talentovani za neke druge vidove obrazovanja. Kažu da lijepo recitujete, ali da znate samo dvije pjesmice. Jednu o sportskoj dvorani, a drugu o kolektoru. Očekujemo da ćemo uskoro imati priliku da vas ponovo čujemo u interpretaciji lirskih radova sa pejzažnom tematikom", saopštile su Demokrate Zeta DPS-u.

Demokrate navode da im daju popravni test, pa očekuju da će se DPS makar potruditi, i kako kažu, napregnuti svoje zavidne intelektualne kapacitete i da će reći stanovnicima Golubovaca, Balabana, Gošića i Mataguža: kada će biti završeni radovi na mini dionici prve faze magistrale? Na koliko dana se obavezao izvođač radova da kompletira sve neophodne građevinske radnje? Ko će snositi odgovornost za to što vlast u Zeti nije sposobna da izgradi ni 500 metara saobraćajnice? Navode i da ukoliko DPS odgovori na pitanja, smatraće da su u stanju da nauče i treću pjesmicu za četiri godine.

"Bilo kako bilo, svima poznata činjenica je da je na nivou Glavnog grada DPS u ovom trenutku oko 10.000 glasova minusa u odnosu na opoziciju, a i vi ste svjesni da je da je dobar dio te razlike napravljen zahvaljujući tradicionalnim opozicionarima iz Zete, kao i vašim ranijim glasačima kojima je dosta da po 5 puta otvarate neki put, stavljate kamen temeljac ili od otvorene česme u 21. vijeku u plodnoj ravnici pravite slavlje kao da je državni praznik. Tako da to vaše hrabrenje o velikoj podršci može da prođe samo možda kod Monstata. I vi i Monstat, koji i stanovnicima Zete i svim građanima Crne Gore pazi na liniju, da se ne udebljamo, uvjerićete se u to vrlo brzo, već 27. maja", zaključile su Demokrate.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.