U tajnosti se oženio poznati turski glumac 20 godina mlađom ženom (FOTO)
Ozdžan Deniz

Ozdžan Deniz

U tajnosti se oženio poznati turski glumac 20 godina mlađom ženom (FOTO)

Turski glumac Ozdžan Deniz u tajnosti se oženio 20 godina mlađom Fejzom Aktan, koja je trenutno u osmom mjesecu trudnoće. Par je u vezi godinu dana, a Fejza će roditi sina, kojeg će nazvati Kuzej.

Iza Ozdžana Deniza su ljubavni krahovi, sudske tužbe i klevete bivših partnerki, a sada mu je jedino važno da njegova 20 godina mlađa vjerenica rodi zdravog sina. Glumac poznat po glavnoj ulozi bogataša Faruka u seriji 'Istanbulska nevjesta', navodno se oženio u luksuznoj vili na Dan žena. Veliko slavlje planiraju za početak ljeta, kada prestane da se snima popularna serija koju glumac trenutno snima.

Kako navode turski mediji, par za sada neće ići na medeni mjesec. Planiraju ga tek nakon što na svijet dođe njihovo prvo dijete.

Deniz je inače jedan od najplaćenijih turskih glumaca. Samo po epizodi serije 'Istanbulska nevjesta' plaćen je navodno čak 30 hiljada eura. Publici je poznat po ulogama u serijama 'Sudbina' i 'Crna ruža', a u Turskoj još poznatiji kao muzička zvijezda. U dvadesetak godina karijere objavio je 11 albuma, autor je muzike za nekoliko filmova, a okušao se i u režiji i pisanju scenarija.

To mu neće biti prvi brak. Naime, 11 godina bio je oženjen sa Hande Deniz, koja ga je 2008. tužila tražeći novac za izdržavanje u Njemačkoj. Parnicu je izgubila, a onda je napisala knjigu o svom životu s Ozdžanom Denizom. Bio je u vezi s nekoliko glumica, od kojih je najpoznatija Fahrije Evdžen, danas supruga glumca Buraka Ozćivita, prenosi T portal.

 

A post shared by Feyza Deniz (@_feyzadeniz_) on

 

 

A post shared by Özcan Deniz (@ozcandeniz) on

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.