Bojanić: Hvala Milane, dokazao si veličinu sopstvenog integriteta
Mladen Bojanić

Lični doprinos pobjedi opozicionog kandidata

Bojanić: Hvala Milane, dokazao si veličinu sopstvenog integriteta

Predsjednički kandidat, Mladen Bojanić je povodom dobrovoljnog odlaska u zatvor predsjednika DNP Milana Kneževića saopštio da je "Milan Knežević danas dokazao veličinu sopstvenog integriteta".

"Crnogorska javnost imala je priliku da se upozna sa djelom za koje je Milan Knežević osuđen na četiri mjeseca zatvora. Prihvatanje odluke suda, bez obzira na njenu pravičnost ili političku pozadinu, jeste i treba da bude obaveza svakog građanina Crne Gore", kazao je Bojanić.

Današnjim potezom je, kako je kazao, Milan Knežević dokazao veličinu sopstvenog integriteta i istinsku želju da ličnim primjerom doprinese da na ovim izborima pobijedi kandidat kojeg je podržao najveći dio opozicije.

"Pokazao je javnosti, a naročito onima koji su ga osudili, da u Crnoj Gori još stanuje čojstvo i junaštvo. Hvala, Milane", kazao je Bojanić. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.