Prekršajne prijave protiv četiri lica zbog tuče ispred TC
Ilustracija

Kotor

Prekršajne prijave protiv četiri lica zbog tuče ispred TC "Kamelija"

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Kotor su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti identifikovali lica koja su u neposrednoj blizini Tržnog centra „Kamelija” fizički sukobila.

Naime, Dežurnoj službi OB Kotor je, 13.marta  oko 17,40 časova, anonimno prijavljeno da je od strane više nepoznatih lica, u neposrednoj blizini TC „Kamelija“, došlo do narušavanja javnog reda i mira, na način što se ta lica fizički sukobila.

"Odmah po saznanju za navedeni događaj, službenici OB Kotor su izašli na lice mjesta, gdje nisu zatekli nijedno lice, dok su na lice mjesta, gdje je došlo do narušavanja javnog reda i mira pronašli jedan „metalni bokser“. Detaljnim preduzimanjem policijskih mjera i radnji, službenici policije su došli do saznanja o mogućim učesnicima predmetnog događaja, i tom prilikom su brzim i efikasnim postupanjem sva lica identifikovani", saopšteno je iz policije.

Nakon identifikovanja učesnika događaja, od strane službenika Stanice kriminalističke policije, inspektora za maloljetničku delikvenciju i službenika Stanice policije OB Kotor, uzete su izjave od svih lica i o događaju je obaviješten državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, koji se izjasnio da u ovom događaju nema elemenata bića krivičnog djela.

"Službenici OB Kotor su, protiv maloljetnih S.R. (16), L.N. (17), A.V.(17) i punoljetnog Z.V. (18), 16.03.2018 godine, podnijeli prekršajne prijave, zbog fizičkog napada izvršenog na štetu maloljetnih P.V (17) i Ć.P (17), a Sudu za prekršaje u Budvi – Odjeljenju u Kotoru, podnijeli Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru Crne Gore", kazali su iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.