Najbolja nastavnica na svijetu dobila milion eura, učiteljica iz Srbije među 50 finalista
Nastavnica Andrija Zafiraku iz Velike Britanije

Najbolja nastavnica na svijetu dobila milion eura, učiteljica iz Srbije među 50 finalista

Nastavnica Andrija Zafiraku iz Velike Britanije danas je na šestom Globalnom forumu obrazovanja i vještina u Dubaiju proglašena za najbolju nastavnicu na svijetu i dodijeljena joj je nagrada u iznosu od milion dolara.

Kako je saopštila organizacija Opservatorija društvenih inovacija, među 50 finalista prestižnog takmičenja našla se i učiteljica OŠ "Milan Rakić" iz Banje Vrujci Željana Radojčić Lukić, prenosi Beta.

13BanjaVrujci1512201701

Željka Radojičić Lukić

Na ovogodišnjem Forumu su, između ostalih, govorili bivši francuski predsjednik Nikola Sarkozi, bivša premijerka Austrije Džulija Gilard, generalna direktorka Uneska Irina Bokova, a jedan od učesnika je bio je i bivši ministar prosvjete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije Srdjan Verbić.

Verbić je u ime organizacije Opservatorija društvenih inovacija vodio panel diskusiju na temu "Medicina, genetika i zdravlje u 2030. godini".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.